GÅRDSBUTIKEN

EFTER JUL TAR VI LEDIGT I GÅRDSBUTIKEN OCH HAR INGA FASTA ÖPPETTIDER. DET GÅR ÄNDÅ UTMÄRKT ATT KONTAKTA OSS OM MAN ÖNSKAR HANDLA (LÖRDAG OCH SÖNDAG) SÅ BRUKAR VI KUNNA LÖSA DET. 

HANDLA DIREKT HOS OSS

Välkomna till farmens gårdbutik! Vi använder kortläsare för vanliga betalkort och swish. Om du handlar direkt hos oss minskar flera utgifter i distribution och administration vilket ger dig ett lägre pris, dessutom slipper du fraktavgift. Vi erbjuder vår fantastiska färskfrysta spirulina och torkade algflingor. Det finns också möjlighet att handla helt färsk nyskördad spirulina men då behöver ni förboka den. Glöm inte ta med kylväska med kylklamp för att hålla din frysta eller färska spirulina fräsch på hemvägen. Vi har vi öppet på tisdagar kl. 15-18. Det går jättebra att boka en annan tid i butiken. Vi nås på tel 072 396 12 23.

Hitta oss på "kartknappen" längst ned. Parkera vid stora parkeringen nere vid växthusen och gå in på baksidan av de vita husen.

Företaget leds av marinbiologen Ebba Olsson som är specialiserad på algodling. Målet är att driva ett företag som bidrar till att förbättra människors hälsa och vår miljö samt bidra till att minska klimatförändringarna. För att uppnå detta odlar vi 100% ren svensk spirulina i Värmland och säljer den färsk,  färskfryst och torkad. Vi odlar på ett miljömässigt och ekonomiskt hållbart sätt. Vi satsar på närodlad mat! Verksamheten sker under kontrollerade former i vattenrecirkulerande bassänger i växthus. Vi odlar ren spirulina utan att använda varken antibiotika eller gifter.


Varför transportera torkad spirulina från andra sidan världen om vi kan få den färsk och närproducerad?

Vår adress

Brunsberg Forskningsstation

671 94 Brunskog

Värmland


Tel: 072 396 12 23