WEBSHOP

Nu har vi öppnat webbutiken igen!

Efter att beställningen tagits emot av oss skördas, packas och skickas din spirulina. Detta kan ta 3-7 dagar. Den skickas som varubrev till ditt postombud. Eftersom det är en kylvara skickas den i isolerbox tillsammans med kylmedium. För att spirulinan ska klara transporten är det viktigt att du hämtar ut din leverans samma dag som den kommer till ditt postombud. Den ska därefter förvaras i kylskåp i 4-6 grader. Färsk spirulina är bäst-före inom 14 dagar efter skörd. Vi rekommenderar att du fryser in den i portionsbitar i islåda om du inte konsumerar allt inom 14 dagar från skörd. Näringsämnena förstörs inte vid infrysning. Kylmedium som skickas med kan du återanvända i ditt hushåll och använda vid picknick mm.

 

Denna säsong kommer vi även erbjuda äkta RAW spirulina algflingor. För at få en riktigt välsmakande och oförstörd spirulina är vår torkningsprocess väldigt omsorgsfull. Den får ta sin tid och vi håller aldrig högre temperatur än 40 grader. På detta vis bibehålls näringsämnena och smaken blir mycket bra.

 

Succén med färskfryst spirulina kommer fortsätta. Denna säljer vi i första hand i vår gårdsbutik och till större kunder. Kontakta oss direkt för beställning.